VEIMTECH Greenline

În urma unor experiențe dobândite pe parcursul anilor, SC VEIMTECH INSTAL PROJECT SRL s-a înființat în anul 2017, la Odorheiu Secuiesc, cu scopul de a elabora proiecte în domeniul instalațiilor pentru construcții, la un nivel ridicat și de durată.

Contact

Telefon: +40 720 017 323

Email: greenline@veimtech.com

Web: www.veimtech.com/greenline

Stimate Vizitator!

Începând din septembrie 2018 Veimtech Instal Proiect SRL și-a extins activitatea, oferind clienților săi o gamă largă de servicii în domeniul protecției mediului.

Activitățile noastre profesionale includ consultanță de mediu, elaborarea studiilor și documentațiilor tehnice de specialitate, necesare pentru obținerea avizelor, acordurilor sau autoritățiilor de mediu, necesare la implementarea anumitor proiecte și evaluarea impactului asupra mediului, ca urmare a diferitelor activități desfășurate de societăți.

Veimtech Instal Proiect SRL oferă soluții și ajutor în rezolvarea problemelor de protecția mediului, conform legislației în vigoare, reglementărilor și standardelor existente: ținerea înregistrărilor și evidențelor necesare, întocmirea diferitelor declarații, rapoarte și chestionare, gestiunea deșeurilor și a ambalajelor puse pe piață, menținerea relațiilor cu autoritățile în domeniu.

SOLICITAȚI OFERTĂ